V A N   D E R   H O E D E N  |  M U L D E R   N I E U W S B R I E F   J UNI 2022

Van der Hoeden/Mulder is verhuisd!Sinds de oprichting in 1985 is ons kantoor altijd gevestigd geweest in de Watergraafsmeer, waarvan meer dan 30 jaar op de Wibautstraat.
Nu is het tijd voor een nieuwe locatie!

Sinds maandag 27 juli 2022 is ons adres:
 
Joop Geesinkweg 155
1114 AB  Amsterdam

 
Onze telefoonnummers blijven hetzelfde, maar wij nemen ook afscheid van ons postbusnummer. Dus pas onze adresgegevens alstublieft aan in uw administratie.
 
 
 
Renovatiewerkzaamheden: heeft de huurder altijd recht op verhuiskostenvergoeding?
 Bijdrage van mr. Davey Bernard

De huurder die geconfronteerd wordt met renovatiewerkzaamheden heeft in beginsel recht op een verhuiskostenvergoeding. Vaak stelt een verhuurder voor de huurder een volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning ter beschikking waar de huurder voor de duur van de renovatiewerkzaamheden in kan verblijven zonder extra kosten te maken. Heeft de huurder in dat geval ook recht op een verhuiskostenvergoeding? Die vraag is onlangs door de Hoge Raad ontkennend beantwoord.
 
Meer lezen? klik dan hier
 
Het Besluit Gemeentelijke Schuldhulpverlening in de rechtspraktijk
Bijdrage van mr. Marc V.Hartjes
 
Sinds 1 januari 2021 is het Besluit Gemeentelijke Schuldhulpverlening in werking getreden. Na een overgangsperiode worden er door de kantonrechters van de verschillende rechtbanken gevolgen verbonden aan het wel of niet nakomen van de verplichtingen door verhuurders. Hoe gaan de rechtbanken er nu mee om en welke bewijzen zijn nodig voor een succesvolle vordering?

Meer lezen? klik dan hier
 

Joop Geesinkweg 155 1114AB Amsterdam   
Telefoon: 020 - 597 55 55   E-mail: info@hoeden-mulder.nl   www.hoeden-mulder.nl


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*