Wie zijn wij

Dit zijn wij

U verkoopt een product, levert een dienst, leent geld uit of verstrekt krediet. U gaat er vanuit dat de wederpartij zijn afspraken nakomt. De praktijk wijst vaak anders uit. De debiteur betaalt niet, ook niet na het sturen van herinneringen. Snel handelen is dan het devies. Dat leidt in de meeste gevallen tot de beste incassoresultaten. Deze tak van sport beoefenen wij dagelijks. Uw vordering is bij ons in goede handen.

Onze (kandidaat-)gerechtsdeurwaarders, juristen, incassomedewerkers en administratief personeel zetten zich iedere dag in voor onze klanten. Het kantoor bestaat sinds 1985. Opdrachtgevers uit de private, publieke en semi-publieke sector profiteren van onze expertise.

Wij verzorgen niet alleen de incasso van uw geldvordering.
Als u daarom vraagt, zijn wij uw complete juridisch adviseur. Uw belangen en wensen staan centraal. Daarbij verliezen we nooit het belang van de wederpartij uit het oog. Onze medewerkers voeren hun taken nauwgezet uit, met het grootste respect voor klanten en debiteuren. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Onze specialiteiten zijn: huur, huurrecht, consumptieve/zakelijke kredietverlening, waaronder met name ook lease- en huurkoopcontracten, insolventierecht en uiteraard beslag- en executierecht.

Oog voor het menselijke aspect

Wij investeren in de relatie met onze klanten en debiteuren.

Efficiënt georganiseerd

Digitalisering, klantbeleving en verrijken van kennis hebben voortdurend onze volle aandacht.

De beste dienstverlening

Met alle kennis en kunde onder één dak kunnen we iedere opdracht aan.

EN