Wij hebben momenteel geen vacatures voor deze functie, doch u kunt altijd een open sollicitatie zenden.


Incasseren: een vak apart.

Als junior incassomedewerker ben je het eerste aanspreekpunt en een cruciale schakel in het incassotraject. Je verstuurt aanmaningen, je beantwoordt telefoontjes, je treft betalingsregelingen en controleert deze. Als er niet betaald wordt zorg je ervoor dat de juiste verdere stappen worden ondernomen.


Zo zijn we

Landelijk opererende specialisten in incasso en juridisch advies, modern en toonaangevend. Daar hebben we de afgelopen 30 jaar als gerechtsdeurwaarderskantoor hard aan gewerkt. We voeren onze taken nauwgezet uit, met het grootste respect voor klanten en debiteuren.


Zo werken we

In een prettige sfeer met korte lijnen, werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Wij zetten graag een stap extra; we overtreffen het liefst de verwachtingen. Daarom zoeken we collega’s die meer bieden. Als je bij ons komt werken, moeten onze waarden je aanspreken: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.


Dit bieden we

Wij bieden een goed en compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris betekent dat een pensioenregeling, 13e maand, 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), 8% vakantiegeld en doorgroeimogelijkheden naar de functie van senior incassomedewerker..


Wie zoeken we

Junior Incassomedewerker (MBO denkniveau). Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je hebt cijfermatig inzicht . Verder ben je stressbestendig, beschik je over een sterk inlevingsvermogen en heb je juridische belangstelling.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.
Stuur je sollicitatie met cv naar:

Van der Hoeden|Mulder
t.a.v. mr. R.H. van Doorne
r.doorne@hoeden-mulder.nl
Wibautstraat 137a (Nabij Amstelstation)
PO Box 95156
1090 HD AMSTERDAM

Meer informatie: bel 020-5975555

EN