Zo zijn wij

Landelijk opererende specialisten in incasso en juridisch advies, modern en toonaangevend. Daar hebben we de afgelopen 30 jaar als gerechtsdeurwaarderskantoor hard aan gewerkt. We voeren onze taken nauwgezet uit, met het grootste respect voor klanten en debiteuren. De beste dienstverlening, efficiënt georganiseerd, gericht op maximaal resultaat voor de klant, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Deze uitgangspunten vinden we belangrijk, ze zijn onderdeel van onze missie.

Zo werken wij
In een prettige sfeer met korte lijnen, werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten.
Wij zetten graag een stap extra; we overtreffen het liefst de verwachtingen. Daarom zoeken we collega’s die meer bieden.
Als je bij ons komt werken, moeten onze waarden je aanspreken: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.

Wij zijn op zoek naar een fulltime:
INCASSOMEDEWERK(ST)ER (denkniveau mbo-hbo) met 1-3 jaar werkervaring
Je bent verantwoordelijk voor het incasseren van de vorderingen van je opdrachtgever(s). Je behandelt in teamverband incassodossiers van A tot Z. Dat wil zeggen van de eerste aanmaning aan de debiteur tot de eindafrekening aan de klant. Je werkt zelfstandig, voert correspondentie, staat debiteuren te woord, treft betalingsregelingen, houdt een scherpe voortgangscontrole, ziet toe op een adequate informatie-inwinning en -verwerking en je onderhoudt goede contacten met de opdrachtgever. Een prachtige baan waarin je al je kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Dit bieden wij
Je krijgt bij ons een goed en compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris betekent dat een pensioenregeling, 13e maand, 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld.

Solliciteren
Beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ben je stressbestendig, werk je secuur, ben je goed met cijfers en heb je juridische belangstelling? Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.

Stuur je sollicitatie met cv naar info@hoeden-mulder.nl of per post naar:

Van der Hoeden|Mulder

t.a.v. R.H. van Doorne
Joop Geesinkweg 155 1114 AB AMSTERDAM Meer informatie: bel 020-5975555

NL