Missie en Visie

Waarom en hoe we voor u werken

"De beste dienstverlening, efficiënt georganiseerd, gericht op maximaal resultaat voor de klant, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen."
Deze uitgangspunten zijn belangrijk in ons werk, ze zijn onderdeel van onze missie.

De wereld waarin gerechtsdeurwaarders en incassobureaus werken, is sterk in beweging. Innovatief opereren, kostenbewustzijn en de menselijke maat spelen een steeds belangrijkere rol. Wij zijn ons bewust van deze ontwikkelingen en spelen hier actief op in. Digitalisering, klantbeleving en verrijken van kennis hebben voortdurend onze volle aandacht. Wij vinden dat het menselijke contact belangrijk is en blijft.

wij gaan voor u aan de slag

Uiteraard hebben we oog voor het automatiseren van processen waar dat kan, maar wij geloven ook in een vaste contactpersoon die op de hoogte is van het complete dossier. Ook daarom blijven wij investeren in de relatie met onze klanten en debiteuren. Hun vragen en wensen staan in onze bedrijfsvoering centraal.

Omdat iedere opdracht om een specifieke aanpak vraagt, kiezen wij altijd voor maatwerk. Daarom maken wij bijvoorbeeld onderscheid tussen debiteuren die niet willen betalen en debiteuren die niet kunnen betalen. Met alle kennis en kunde onder één dak kunnen wij iedere opdracht aan. Van een kleine zaak tot en met juridisch complexe dossiers. Wij blinken graag uit in brede expertise, optimale service, gedegen advies en kwalitatief hoogstaand maatwerk. Dat doen we vanuit de volgende waarden: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.

NL