Veelgestelde vragen

Antwoord op uw vraag

Kan ik een betalingsregeling treffen?

Dat is afhankelijk van de richtlijnen die wij van onze opdrachtgever hebben ontvangen. Neemt u direct telefonisch contact met ons op dan kunnen wij de eventuele mogelijkheden met u doornemen.

Ik heb een dagvaarding ontvangen. Wat nu?

Leest u de dagvaarding goed door. In de dagvaarding staat de datum vermeld, waarop de kantonrechter de zaak behandelt. Indien u de gehele vordering betaalt inclusief de kosten, kan de rechtszitting worden voorkomen. Indien u dat niet doet zal de rechtszaak doorgaan. U kunt dan op de zitting verschijnen indien u het niet eens bent met de vordering. Neemt u in ieder geval direct telefonisch contact met ons op.

Ik ben het niet met de vordering eens. Hoe kan ik dat aangeven?

Indien u het niet eens bent met de vordering kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen en aangeven waarom u het er niet mee eens bent. Zorgt u ervoor dat u eventuele betaalbewijzen bij de hand hebt, zodat we deze met u kunnen doornemen.

Er is vonnis gewezen. Word ik nu ontruimd?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Is de ontruiming toegewezen door de kantonrechter? Staat de opdrachtgever nog een betalingsregeling toe? Is er sprake van overlast? Neem contact op met ons kantoor dan kunnen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wie kan mij helpen met mijn schulden?

Zonder dat Van der Hoeden|Mulder kan instaan voor de kwaliteit van de geleverde diensten en zonder garantie dat bemiddeling door een dergelijke schuldhulpverlener ook altijd tot een oplossing zal leiden, kan in zijn algemeenheid worden gesteld dat bij de NVVK (Nederlandse Vereniging van Volkskrediet) aangesloten instellingen in ieder geval een betrouwbare partij zijn. Via onderstaande link komt u op de website van de NVVK. Daarop kunt u zien welke instanties bij de NVVK zijn aangesloten. Klik hierop om naar de NVVK site te gaan

Kan ik een overzicht krijgen van de beslagen op mijn inkomen?

Op de website Schuldenwijzer kunt u met behulp van uw DigiD snel en veilig een overzicht krijgen van de beslagen op uw inkomen. Klik hier om de Schuldenwijzer website te bezoeken.

Hoe kan ik zelf mijn beslagvrije voet berekenen?

Op de website Uwbeslagvrijevoet.nl kunt u zelf uw beslagvrije voet berekenen of contoleren. Klik hier om deze website te bezoeken.

NL