Overig vastgoed

Wij zijn thuis in alle vormen van vastgoed

U exploiteert vastgoed. Dan wilt u uiteraard geen hoge achterstandspercentages hebben en is adequaat debiteurenbeheer dus van het grootste belang. Dit periodiek terugkerende fenomeen moet een geoliede machine zijn. De praktijk blijkt soms weerbarstiger. Huurders die niet kunnen of willen betalen bezorgen u de nodige kopzorgen en brengen extra werkzaamheden met zich mee. Werkzaamheden waar u zich misschien ook liever niet mee bezighoudt, maar wat voor ons dagelijkse kost is: van eerste aanmaning, via incassoprocedure tot en met gerechtelijke ontruiming; Wij hebben het in ons dienstenpakket.

Met onze praktische, slagvaardige all-in aanpak dragen wij graag bij aan een optimaal rendement voor uw organisatie. Voor u is het goed om te weten dat wij thuis zijn in alle vormen van vastgoed, van (jongeren-)huisvesting tot industrieel en commercieel vastgoed.

En duiken er problemen op van andere aard dan betalingsachterstand, dan hoeft u niet op zoek naar een andere partij, maar dan staan onze eigen juristen voor u in de startblokken. Kijk hier voor een overzicht van onze specialisaties.

Meer informatie?
Wilt u kennis maken met onze praktische aanpak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

NL