Altijd gedacht dat alleen advocaten procederen?

Dan is dat een misvatting. Onze ervaren juristen zijn dagelijks bezig met het vervaardigen van dagvaardingen en overige processtukken. Met grote regelmaat staan wij onze opdrachtgevers ook ter zitting terzijde bij comparities, enquêtes, kort gedingen en overige mondelinge behandelingen.

Zo zijn we

Landelijk opererende specialisten in incasso en juridisch advies, modern en toonaangevend. Daar hebben we de afgelopen 30 jaar als gerechtsdeurwaarderskantoor hard aan gewerkt. We voeren onze taken nauwgezet uit, met het grootste respect voor klanten en debiteuren.

Zo werken we

In een prettige sfeer met korte lijnen, werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Wij zetten graag een stap extra; we overtreffen het liefst de verwachtingen. Daarom zoeken we collega’s die meer bieden. Als je bij ons komt werken, moeten onze waarden je aanspreken: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.

Dit bieden we

Wij bieden een goed en compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris betekent dat een pensioenregeling, 13e maand, 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld.

Wie zoeken we?

Er is op ons kantoor plaats voor een: JURIST (universitair), met kennis van en bij voorkeur ervaring met het algemeen verbintenissen recht, huurrecht en burgerlijk procesrecht. Affiniteit met incasso en cijfermatig inzicht strekken tot aanbeveling.

Wat zijn je werkzaamheden

Je procedeert zelfstandig namens onze cliënten (woningcorporaties, vastgoedbeheerders). Denk daarbij aan procedures over overlast, woonfraude (onderhuur, Airbnb e.d.), hennepplantages, huurachterstanden en overige vorderingen. Je zorgt voor het opstellen van processtukken en treedt op als gemachtigde ter zitting. Een prachtige baan waarin je al je kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.
Stuur je sollicitatie met cv naar:

Van der Hoeden|Mulder
t.a.v. mr. R.H. van Doorne
r.doorne@hoeden-mulder.nl
Joop Geesinkweg 155
1114AB AMSTERDAM

Meer informatie: zie www.hoeden-mulder.nl of bel 020-5975555

NL