Werken en studeren
"Hoe recht is recht...in de dagelijkse praktijk?"

Ben jij wellicht bezig met je studie Rechten of een juridische opleiding op HBO-niveau? Vind je dat reuze interessant, maar vraag je je tegelijk af hoe de theorie uit de (wet-)boeken uitpakt in de dagelijkse praktijk? Dan is er geen betere leerschool dan een gerechtsdeurwaarderskantoor, waar je geconfronteerd wordt met zowel de inleiding van een geding (correspondentie/dagvaarding), het voeren van de gerechtelijke procedure, als de ten uitvoerlegging van het uiteindelijke vonnis door beslaglegging, ontruiming etc.

Nergens zie je zo duidelijk de verschillen tussen "je gelijk hebben", "je gelijk krijgen" en het daadwerkelijk "je gelijk halen".

Ga jij de uitdaging aan en probeer jij voor onze opdrachtgevers op een verantwoorde manier het maximale resultaat te halen in de directe confrontatie met hun debiteuren?

Kom dan (in deeltijd: minimaal 2 dagen in de week) ons team van enthousiaste jonge deurwaarders, juristen en administratief medewerkers ondersteunen bij hun uiteenlopende werkzaamheden, waaronder het te woord staan van debiteuren, het gereedmaken van exploten en ondersteunende incasso- werkzaamheden.

Contactpersoon voor deze vacature is de heer R. van Doorne.

NL