Wij hebben momenteel geen vacatures voor deze functie, doch u kunt altijd een open sollicitatie zenden.


Zo zijn we

Landelijk opererende specialisten in incasso en juridisch advies, modern en toonaangevend. Daar hebben we de afgelopen 30 jaar als gerechtsdeurwaarderskantoor hard aan gewerkt. We voeren onze taken nauwgezet uit, met het grootste respect voor klanten en debiteuren.


Zo werken we

In een prettige sfeer met korte lijnen, werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Wij zetten graag een stap extra; we overtreffen het liefst de verwachtingen. Daarom zoeken we collega’s die meer bieden. Als je bij ons komt werken, moeten onze waarden je aanspreken: maximale kennis, optimale kwaliteit en een grote betrokkenheid en gedrevenheid.


Dit bieden we

Wij bieden een goed en compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris betekent dat een pensioenregeling, 13e maand, 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld en een bedrijfsauto.


Wie zoeken we


Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder/Kandidaat Gerechtsdeurwaarder/stagiair

die niet alleen ambtelijk werkzaam wil zijn (op straat), maar die op flexibele wijze wil combineren met uiteenlopende (incasso) werkzaamheden op kantoor. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Enige ervaring met Othomatic en het zelfstandig behandelen van incassodossiers op een deurwaarderskantoor strekt tot aanbeveling. Verder ben je stressbestendig, collegiaal en beschik je over een sterk inlevingsvermogen.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren.
Stuur je sollicitatie met cv naar:

Van der Hoeden|Mulder
t.a.v. mr. R.H. van Doorne
r.doorne@hoeden-mulder.nl
Wibautstraat 137a (Nabij Amstelstation)
Postbus 95156
1090 HD AMSTERDAM

Meer informatie: zie www.hoeden-mulder.nl of bel 020-5975555

NL